Nova vest
Fudbal

Petak, 11.12.2015.

00:28

B92: Ostavka kompletne uprave FK Partizan!

Kompletna uprava Fudbalskog kluba Partizan podnela je ostavku, posle šokantne eliminacije od Augzburga u poslednjem kolu Lige Evrope, nezvanično saznaje B92.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

Prema našim saznanjima iz izvora bliskih klubu, čelnici šampiona Srbije povukli su se sa svojih funkcija na zahtev navijača crno-belih, koji su odmah po okončanju susreta u Humskoj 1 skandirali – 'Uprava napolje!'.

Partizan je sve do 88. minuta imao rezultat koji ga vodi dalje, ali je onda Raul Bobadilja kaznio seriju promašaja domaćina i u 88. minutu doneo gol vredan prolaza svojoj ekipi. Obe ekipe završile su takmičenje sa po devet bodova, ali nemački predstavnik ima bolju gol razliku i ide dalje.

Igrači su stajali kao ukočeni posle isteka četvrtog minuta nadoknade, sa nevericom na licima, da bi posle vređanja od strane 'Grobara', dok su mirno stajali ispred Juga, većina njih sa suzama u očima krenula ka tunelu.

Odmah posle meča, trener Ljubinko Drulović nije se pojavio pred novinarima, da bi se kasnije ispostavilo da je bio na sastanku sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim. Međutim, na sastanku se nije raspravljalo o sigurnosti posla šefa stručnog štaba, već o tome šta može da se preduzme kako bi se ekipa 'podigla'.

Pogodak Argentinca sa paragvajskim pasošem doveo je do kulminacije izuzetno lošu situaciju u kojoj se tim iz Humske 1 nalazi, pa će jesen iza nas, svakako i rezultatski najlošija u novijoj istoriji kluba, ipak ostati samo po lošem upamćena od strane navijača Partizana i pored tri pobede u Evropi.

Crno-beli posle dvadeset odigranih kola zauzimaju tek četvro mesto u nacionalnom šampionatu sa 32 boda, pet manje od drugoplasiranog čačanskog Borca, čak 24 od lidera Crvene zvezde, dok će u Kupu na proleće igrati četvrtinu finala. Pored devet trijumfa u ligi, upisali su i pet remija i šest poraza.

Kao delotvorna nije se pokazala ni odluka da bivši selektor mlade reprezentacije i Makedonije zameni Zorana Milikovića, pa ostaje da se vidi kako će Partizan 'pregrmeti' preostala tri kola do zimske pauze.

Ali, što je daleko važnije, ostaje da se vidi ko će ovoga puta sesti u one 'najodgovornije fotelje'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

271 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve