Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.12.2015.

11:33

Predsedniku bilo dosadno – penali u 63. minutu

Engleski Gardijan prenosi da je predsednik Mauritanije Muhamed Uld Abdel Aziz naredio da se posle 63. minuta finala Superkupa izvode penali – iz dosade.

Izvor:

Autor:

Default images
Getty Images

Kako se navodi, Abdel Aziz nije bio zadovoljan ritmom meča između Tevrag Zeine i ACS Ksara (1:1), pa je 'naredio' da se odmah pređe na penal seriju.

Ipak, predsednik Fudbalskog saveza ove severnozapadne afričke zemlje ekspresno je demantovao pisanje britanskog lista, istakavši da je do takve odluke došlo "zbog problema sa organizacijom meča, u dogovoru sa predsednicima klubova i trenerima dveju ekipa".

"Najstože demantujem da je bilo bilo kakve intervencije predsednika republike. Odluka je doneta zbog problema sa organizacijom samog meča, u dogovoru sa predsednicima klubova i trenerima dveju ekipa", rekao je predsednik Saveza Ahemd Uld Abderahman.

Na kraju, ekipa Tevrag Zeina slavila je posle penala, iako navijačima ništa nije bilo jasno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve