Nova vest
Fudbal

Subota, 28.11.2015.

17:10

Milanović: Budžet Jagodine u 2016. upola manji.

Budžet Jagodine za 2016. godinu biće upola manji od ovogodišnjeg jer klub mora da se prilagodi tržišnim uslovima poslovanja, ka'e predsednik Goran Milanović,

Izvor:

Autor:

Default images
fkjagodina.org.rs

"Moramo da se prilagođavamo novim uslovima na tržištu. To podrazumeva da živimo i radimo od sopstvenog proizvoda. U prethodnom periodu lokalna zajednica je učinila sve da možemo da pređemo na tržišni način poslovanja. Izgradila je moderne terene, stadion i stvorila uslove da možemo da se bavimo proizvodnjom fudbalera i od toga da živimo".

Na taj način klub će se pripremiti za predstojeću privatizaciju koja je jedino rešenje za spas fudbala u Srbiji, ocenio je Milanović.

"A da bi nekome uopšte bili interesantni za eventualnu kupovinu moramo biti stabilni, u prvom redu u organizacionom smislu jer samo dobro organizovana firma može da napravi dobar proizvod što je krajnji cilj", istakao je Milanović.

Upravni odbor FK Jagodina je na svojoj sednici u petak razmatrao trenutnu situaciju u klubu, kao i trenutno finansijsko stanje.

Pored toga razmatran je predlog predsednika kluba Gorana Milanovića o novoj strategiji razvoja i reorganizaciji svih struktura od sportskog sektora do marketinga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve