Nova vest
Fudbal

Subota, 28.11.2015.

14:00

Drulović: Rekao sam igračima da zaborave AZ

Trener Partizana Ljubinko Drulović rekao je da njegova ekipa mora što pre da zaboravi veliku pobedu nad AZ Alkmarom (2:1) u Ligi Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

On očekuje da njegovi igrači takvu partiju ponovi protiv Spartaka u 19. kolu Superlige.

"Razgovarao sam sa igračima i rekao sam im da moraju što pre da zaboravimo utakmicu sa Alkmarom. Malo smo slavili, ali počeli smo odmah posle toga da se pripremamo za utakmicu u Superligi. Spartak je promenio trenera i očekujemo da bude jako motivisan. Protiv nas svi žele da se pokažu", rekao je strateg crno-belih uoči meča.

Drulović je posebno apostrofirao da je pobeda u Ligi Evrope donela veliko samopouzdanje ekipi, kao i da još uvek nije odlučio da li će protiv Spartaka odmarati neke igrače.

"Oseća se i kroz trening i kroz utakmicu radost u našoj igri koja je potrebna. Prisutna je velika pozitivna energija, i tada se znatno lakše dolazi do trijumfa. Možda ću odmarati neke igrače, ali to ću tek znati posle poslednjeg treninga pred utakmicu", zaključio je Drulović.

On je naglasio da je iza Partizana težak period, ali da veruje da je ekipa ušla u dobar ritam koji će zadržati do kraja prvog dela prvenstva.

"Težak period je iza nas, ali ušli smo u dobar ritam. Vratilo se zadovoljstvo i želimo da na najbolji nacin završimo ovaj deo sezone. Jedva smo čekali pauzu. Bili smo premoreni,a igrači su bez dana odmora. Pauza nam je poslužila da se osvežimo, da dobro treniramo pa sada delujemo dosta bolje. Moramo maksimalno odgovorno da igramo do kraja prvog dela sezone", zaključio je Drulović.

Utakmica 19. kola Super lige Srbije izmedju Spartaka i Partizana na programu je u nedelju od 13 sati na gradskom stadionu u Subotici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve