Nova vest
Fudbal

Subota, 28.11.2015.

13:27

Laveci: Nedostaje mi Italija, volim pritisak

Napadač Pari Sen Žermena Ezekijel Laveci izjavio je da mu veoma nedostaje Italija i tamošnji fudbal.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Laveci je pre dolaska u Pariz pet sezona nastupao za Napoli, sa kojim je osvojio jedan Kup Italije i u potpunosti se afimirmisao.

Nedostaje mi Italija i posebno italijanski fudbal. Napulj je veoma specijalan grad, ali i cela zemlja je fantastična, dok je Pariz drugačiji. Nije ni bolje ni lošije, ali ja sam Argentinac i mi volimo da igramo pod pritiskom. Možda fudbal u Seriji A nije kao nekada, ali je i dalje sjajno iskustvo i čini da se osećate živim”, rekao je Laveci za “Gazetu delo Sport”.

Argentinskog fudbalera poslednjih dana mediji vraćaju na Apenine, pošto su za njega zainteresovani Napoli, Inter, Milan i Juventus.

Laveci je tokom karijere nastupao i za Estudijantes i San Lorenco, pre nego što je 2007. godine stigao u Napoli, za koji je odigrao 188 utakmica i postigao 48 golova. Za reprezentaciju Argenitine zabeležio 48 utakmica i dao sedam golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve