Nova vest
Fudbal

Subota, 28.11.2015.

11:11

PSŽ: Nema ulaska na stadion sa torbama

Fudbalski klub Pari Sen Žermen upozorio je svoje navijače da očekuju do sada neviđene bezbednosne mere pre utakmicu sa Trojom u subotu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

‘Svecima’ će to biti prva utakmica na svom terenu, “Parku prinčeva” od terorističkih napada koji su se desili u Parizu pre dve nedelje.

“Uslovi za ulazak na stadionu su značajno promenjeni”, navodi se u saopštenju šampiona Francuske.

Svim gostujućim navijačima zabranjen je ulazak na utakmice Lige 1 do sredine decembra posle napada u kojima je ubijeno 130 ljudi, a nekoliko stotina povređeno.

Pari Sen Žermen je istakao da svi navijači koji žele da uđu na stadion pored karte moraju da imaju neki dokument kojim bi bili identifikovani.

Nećete moći da uđete na stadion ako imate kacigu ili torbu. Bezbednosni prsten oko stadiona će takođe biti proširen. Igrači neće ići crvenim tepihom kada stignu na stadion”, dodaje se u saopštenju.

Pari Sen Žermen trenutno drži čelo tabele Lige 1 sa 38 bodova, 13 više od Olimpika iz Liona, koji ima utakmicu više, i Kaena, dok je Troja na samom začelju sa samo pet bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve