Nova vest
Fudbal

Petak, 27.11.2015.

14:14

Ljajić: Pričaju da smo loši, a mi smo prvi

Fudbaler Intera Adem Ljaljić kaže da je još rano govoriti o mogućnosti da tim osvoji Skudeto, kao i da kada je dolazio nije ni slutio da će se boriti za to.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Getty Images

Ljajić je u avgustu stigao u Inter na jednogodišjnu pozajmicu iz Rome, sa opcijom otkupa ugovora na kraju sezone.

"Po prirodi ne volim da gledam daleko u budućnost. Prethodne dve godine u Romi smo uvek mislili da je pravo vreme da osvojimo Skudeto, ali nikada nismo uspevali jer smo naleteli na mnogo jači Juventus. Kada sam stigao u Inter nisam ni slutio da ćemo biti na vrhu tabele posle 13 utakmica", rekao je srpski reprezentativac za Tutosport.

On je naglasio da mnogi imaju kritike na račun igre Intera, ali i naglasio da tim tek pokaže pravu snagu.

"Mnogo ljudi priča, ali mi smo na čelu tabele. Pobedili smo u mnogim mečevima i potpisao bih da do kraja prvenstva u svim utakmicama pobeđujemo sa 1:0. Govore da igramo loše, a ipak smo prvi na tabeli. Zamislite šta će biti kada krenemo da igramo bolje".

Ljaljić je dodao da ima odličan odnos sa trenerom Robertom Mančinijem, kao i da bi voleo da ostane u Interu i nakon isteka pozajmice sa Romom.

"Manćini je bio odličan napadač, zna naše potrebe i svima daje šansu koju zaslužuju. Hoću li ostati u Interu? Kada se sezona završi donećemo odluku zajedno, a moja jedina briga je da igram što bolje i dam maksimum za dres koji nosim. Jasno je da bih voleo da me Inter otkupi, ali trenutno samo želim da igram", zaključio je vezista Intera.

Inter je trenutno na prvom mestu Serije A sa 30 osvojenih bodova, dva više od Napolija i Fiorentine, a narednu utakmicu odigraće u ponedeljak, kada će gostovati upravo Napoliju od 21.00 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve