Nova vest
Fudbal

Petak, 27.11.2015.

08:13

Živković: Ekipa koja ide do kraja

Andrija Živković i Valeri Božinov istakli su nakon pobede u Alkmaru da su verovali u trijumf i kada su gubili.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: partizan.rs

Crno-beli su do treće pobede u Ligi Evrope, druge na gostovanjima, stigli posle preokreta sa 2:1 protiv AZ-a.

"Verovali smo da možemo bo pobede i kada smo gubili. Nismo znali rezultat u Augzburgu, ali smo verovali u preokret. Mi smo ekipa koja igra do kraja. Možemo da se sačuvamo protiv Augzburga, ali ćemo ići na pobedu. Neće biti kalkulacija", rekao je Živković.

Bugarin Božinov je istakao hrabrosst svog tima, te se zahvalio Atletik Bilbao, na preokretu u Augzburgu (3:2).

"Idemo na pobedu i protiv Augzburga, mi smo Partizan. Pokazali smo da imamo veliko srce, mu*a. Verovali smo u pozitivan rezultaat i kada smo gubili. Svaka čast i Bilbau, igrali su pošteno", rekao je Božinov.

Partizan je drugi u grupi L sa devet bodova, ima tri više od Augzburga, a zbog pobede od 3:1 u Nemačkoj, u Humskoj 10. decembra može da izgubi i 2:0, a da prođe u drugu fazu takmičenja.

Igrači crno-belih su u Alkmaru nastavili da profitiraju u svim segmentima ove sezone za srpskog šampiona.

Trener Ljubinko Drulović veruje da je pobeda u Alkmaru nagrada za naporan rad, dok je vezista Nikola Ninković za B92 istakao da je ekipa pokazala da je pravi tim, a ne onakva kako se predstavila u Superligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve