Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.11.2015.

23:20

Drulović: Vratilo nam se...

Trener Partizana Ljubinko Drulović rekao je posle pobede nad AZ Alkmarom (2:1) da je njegov tim došao na korak od plasmana u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

Partizanu će u poslednjem kolu protiv Augzburga u Beogradu odgovarati čak i poraz manji od dva gola, kako bi prezimio u Evropi.

"Odigrali smo veoma zanimljivu i neizvesnu utakmicu. Vratilo nam se za dobar rad, na najbolji način predstavljali smo Partizan i srpski fudbal. Ako ovako budemo igrali protiv Augzburga imaćemo velike šanse da se plasiramo u narednu fazu. Moramo da ostanemo hladnih glava”", rekao je Drulović posle utakmice u Alkmaru.

Trener crno-belih dodao je da crno-belima na ruku ide i to što je Bilbao slavio u Nemačkoj protiv Augzburga (3:2) posle preokreta u finišu.

"Odgovara nam ishod drugog susreta u grupi, sve su nam veće šanse za proleće u Evropi. Posebno mi je drago kako su večeras odigrali oporavljeni Brašanac i Andrija Živković"“, zaključio je Drulović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve