Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.11.2015.

12:27

Kin: Runi užasan; Skols: Marsijal ravnodušan

Legende Mančester Junajted Roj Kin i Pol Skols kritikovali su igrače tima nakon remija sa PSV-om.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Getty images

"Crveni đavoli" su odigrali još jednu bledu utakmicu i ugrozili plasman u osminu finala takmičenja.

Kin i Skols, čuveni vezni igrači tima sa Old Traforda, posebno su kritikovali napadače, Vejna Runija i Antonija Marsijala.

Nekadašnji kapiten Kin smatra da Runi "izgleda užasno", te da pokazuje nedostatak vođstva na terenu.

"Runiju nedostaju i staloženost i kvalitet, ali kriv je koliko i ostali. On mora da istupi. Runijeva zaostavština na Old Trafordu je fantastična, njegov broj golova je sjajan, ali on je sada kapiten i mora da preuzme odogovornost i uradi mnogo više", smatra Kin.

Irac je pre svega naglasio lošu fizičku formu glavnog napadača Junajteda, koji je postigao samo dva gola u poslednjih deset utakmica.

"Uvek sam pitao određene igrače šta rade van terena. Prošle sedmice sam video njega kako šamara kečera i pomislio: Zašto je on uključen u takvu besmislicu? To mu ne koristi, ne pomaže mu. Runi ne izgleda dobro, izgleda užasno. Ni psihički ni fizički nije u formi", zaključio je Kin.

S druge strane, Skols je kritikovao nedostatak emocija kod mladog Marsijala nakon promašene šanse.

"Nije izgledao uzmenireno što je promašio priliku za gol. Izgleda kao da ga nije briga ni kada postigne jedan. On je napadač, živiš samo za golove, sve što želiš su golovi. On ne izgleda kao takav tip igrača, a Junajted bi u januaru možda trebalo da na tržištu potraži takvog", rekao je Skols.

Junajted u poslednjem kolu Lige šampiona mora da pobedi u Volfsburgu, gde nije poražen u Bundesligi na 29 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve