Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.11.2015.

12:03

Džerard se vraća na Enfild da uči od Klopa

Stiven Džerard potvrdio je da će se vratiti u Liverpul da trenira i da uči od Jirgena Klopa, ali je odbacio mogućnost da ponovo zaigra za "crvene".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: Getty images

Džerard igra za L.A. Galaksi, prošlog meseca se sreo sa Klopom, a nemački trener ga je pozvao da trenira u Liverpulu dok traje pauza u MLS ligi.

"Dolazim sledeće nedelje na dve nedelja i radiću sa Klopom. Jedva čekam to, jedva čekam da vidim kakav je i da pokušam da naučim neke stvari od njega", rekao je 35-godišnji Džerard.

Klop je još ranije rekao da će se Džerard vratiti, ali da neće igrati.

"Stivi ima ugovor sa Galaksijem. On voli ovaj klub čija je legenda i kada mu istekne ugovor, razgovaraćemo o različitim stvarima. Sigurno ćemo naći nešto za Stivija kada se vrati, i pomoći ćemo mu šta god da odabere da radi, ali ne u ovom trenutku, jer smo u sred sezone", kazao je Klop.

Džerard je na kraju prošle sezone potpisao ugovor na godinu i po dana sa Galaksijem. Ovaj klub iz Los Anđelesa ispao je prošlog meseca iz plej-ofa od Sijetl Saundersa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve