Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.11.2015.

23:20

Majkon: Imali smo sreće što je bilo samo 6:1

Desni bek Rome Brazilac Majkon rekao je da je njegova ekipa imala sreće što je od Barselone izgubila samo 6:1 u petom kolu Lige šampiona.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Barselona je potvrdila da se nalazi u sjajnoj formi savladavši Romu veoma ubedljivo, a u mreži Vojčeha Ščensnog moglo je da se nađe još nekoliko lopti.

„Pokušali smo da igramo naš fudbal večeras, ali nismo uspeli ništa da učinimo. U stvari, imali smo sreće što je bilo samo 6:1. Naši ciljevi u sezoni se nisu promenili, ali moramo da igramo drugačije nego večeras. Nismo pokušali ništa, bili smo nula, ništa“, besan je bio Majkon.

Barselona sa 13 bodova zauzima prvo mesto u Grupi E, Bajer i Roma nalaze se na deobi drugog sa po pet, dok je BATE sa bodom manje na poslednjem četvrtom mestu.

U utakmicama poslednjeg šestog kola Grupe E devetog decembra će Bajer iz Leverkuzena ugostiti Barselonu, a Roma će dočekati BATE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve