Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.11.2015.

18:11

Švajni otkazao reprezentaciju zbog Pariza

Bastijan Ssvajnštajger neće igrati za reprezentaciju Nemačke protiv Holandije u prijateljskoj utakmici jer je još uvek šokiran terorističkim napadima u Parizu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images

Selektor Nemaca Joahim Lev odlučio je da odmori Švajštajgera i još šestorici neimenovanih reprezentativaca za duel u Hanoveru protiv Holandije.

"Još uvek sam pod utiskom zbog dešavanja u petak. Iskreno saučesće svima koje je zahvatila tragedija. Mislim i na ljude u Bejrutu jer nije bitno odakle ljudi dolaze ili koja je njihova vera, moramo da ostanemo ujedinjeni", napisao je Švajnštajger na svom Tviteru.

Za razliku od nekolicine fudbalera utakmici u utorak prisustvovaće nemačka kancelarka Angela Merkel, samo četiri dana nakon što je 127 osoba izgubilo život u glavnom gradu Francuske.

Jedan od sedam napada dogodio se ispred stadiona Sen Deni u toku utakmice izmedju Nemačke i Francuske.

Nemački fudbaleri morali su celu noć da provedu na stadionu i spavaju u svlačionicama, a tek u sutradan rano napustili su mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve