Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.11.2015.

14:44

Mutko: Zbog Pariza bezbednost na višem nivou

Ruski ministar sporta Vitalij Mutko rekao da će posle terorističkih napada u Parizu mere bezbednosti na ruskim stadionima biti pojačane.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP

On je istovremeno ocenio da je u ovom trenutku neosnovano da se iz Pariza izmesti prijateljska utakmica između reprezentacija Francuske i Rusije, koja je zakazana za 29. mart 2016.

"Naravno da će u našoj zemlji biti pojačane mere bezbednosti, ne samo na stadionima. To će biti preduzeto na svim mestima gde se ljudi okupljaju. Mere su već bile povećane uoči utakmice Rusije i Portugala", rekao je Mutko, a prenosi Tas.

Fudbaleri Rusije su u subotu u prijateljskoj utakmici u Krasnodaru pobedili selekciju Portugalije 1:0, golom Širokova u 89. minutu.

U terorističkim napadima prošle noći u Parizu poginulo je 192 ljudi, 352 je povređeno, dok se njih 99 nalazi u kritičnom stanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve