Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.11.2015.

13:22

Zidan: Vratiće se Azar u staru formu

Legendarni fudbaler Real Madrida Zinedin Zidan ne sumnja da će se zvezda Čelsija Eden Azar vratiti u formu u kojoj je igrao prošle sezone.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images
Beta/AP

Azar, koji je prošle godine bio najbolji igrač Čelsija, ove sezone je u velikom padu forme, pa tako još nije uspeo da postigne pogodak u Premijer ligi, a čak je ispao iz prve postave prvaka Engleske.

"Ja nemam nikakve sumnje da će se vratiti u staru formu. Posle Mesija i Ronalda, Azar je moj omiljeni igrač. Prosto je spektakularno kada ga vidite kako igra. Da li ga vidim u Real Madridu? Sviđa mi se kako igra, to je sve što ću reći", rekao je Zidan, a prenosi Skaj Sport.

Azar je u Čelsi stigao u junu 2012. godine iz Lila, a za klub sa Stamford Bridža do sada je upisao 174. nastupa uz 49 golova.

Sa "Plavcima" ima osvojenu šampionsku titulu, Liga Kup i trofej u Ligi Evrope.

Za reprezentaciju Belgije odigrao je 62 utakmice i 12 puta se upisao u listu strelaca

Prethodnih dana u engleskim medijima pojavila se informacija da je upravo Real Madrida zainteresovan za belgijskog reprezentativca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve