Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.11.2015.

12:55

Luiz i Kavani: Najradije ne bismo u Pariz

Pari Sen Žermenovi Južnoamerikanci David Luiz i Edinson Kavani priznali su da se najradije ne bi vraćali u Pariz, posle terorističkih napada.

Izvor:

Autor:

Default images
Getty Images

U nekoliko napada u petak, koji su se odigrali pored stadiona 'Sen Deni' gde su u tom trenutku igrali Francuska i Nemačka, poginulo je 129 ljudi, dok je 352 povređeno, a još 99 nalazi se u kritičnom stanju.

Ni Brazilac, ni Urugvajac nisu bilu kobne noći u glavnom gradu Francuske, pošto su bili sa svojim nacionalnim timovima, ali nemaju dilemu kada je u pitanju povratak u 'Grad svetlosti'.

"Devojka, porodica i prijatelji su mi u Parizu. Bili su tužni i uplašeni. Ne znam šta ću raditi, ni da li ću se vraćati tamo. To je moj posao, ali da je do mene sigurno ne bih otišao", kaže Luiz.

S druge strane, 'El Matador' nije pričao direktno s novinarima, ali je njegovu zabrinutost izneo kolega iz reprezentacije Alvaro Gonsales.

"Ovo je strašno, i za fudbal i za grad Pariz. Edinson i David su pričali o povratku u Pariz, a Kavani se salgasio sa Luizom jer se i on najradije ne bi vraćao u Francusku", rekao je Gonsales.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve