Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.11.2015.

11:32

Ibrahimović: Izgubili smo kontrolu protiv Danaca

Kapiten Švedske Zlatan Ibrahimović rekao je da je njegova reprezentacije izgubila kontrolu u pobedi protiv Danske u prvom meču plej-ofa za Evropsko prvenstvo.

Izvor:

Autor:

Default images
Getty Images

Šveđani su poveli preko Emil Forsberga u prvom delu igre, da upravo najbolji strelac u istoriji 'Tri krune' duplirao prednost svog tima u 50. minutu iz penala.

Međutim, da na revanš u utorak ne otputuju sa dva pogotka prednosti pobrinuo se Nikolai Jergensen deset minuta pre kraja, postigavši svoj prvi pogodak u nacionalnom dresu za konačnih 2:1.

"Pošto smo poveli 2:0 pali smo, bili smo umorni. Pre drugog gola sam imao osećaj da mnogo lakše možemo do gola, ali smo zatim malo po malo gubili kontrolu nad mečom. Primili smo gol, ali je ono što se na kraju gleda ipak rezultat. Pobedili smo i to je jedino što se računa", rekao je Ibrahimović.

Ibra se zatim osvrnuo i na terorističke napade u Parizu, koji su se desili nedaleko od stadiona 'Sen Deni'.

"Pokušao sam da se maksimalno koncentrišem na ovu utakmicu, ali je to bilo veoma teško. Tragično je sve to što se desilo. Takve stvari ne bi trebalo da se dešavaju, nikada", jasan je Ibra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve