Nova vest
Fudbal

Subota, 14.11.2015.

11:02

Ivanović: Opet nam se desilo ono naše…

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović ocenio je da je ekipa u debaklu od Češke sa 4:1 opet pravila iste greške.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

“Počeli smo dobro i delovalo je kao da imamo kontrolu nad utakmicom, ali posle toga ponovo nam se desilo ono naše kad izgubimo sistem. Česi su pokazali kako se kažnjavaju greške protivnika, a mi smo delovali kao nonšalantna ekipa i bez ideje”, rekao je Ivanović novinarima u Ostravi.

Ivanović je dodao da igrači mnogo razgovaraju međusobno i da je nenormalno da se dešavaju takve oscilacije.

U neke utakmice ulazimo kao favoriti, a ne bismo smeli na to ni da pomislimo. Česi nemaju neki individualni kvalitet, a pobedili su nas našim greškama”, naglasio je Ivanović.

Ivanović je stao u zaštitu Aleksandra Mitrovića, za kojeg je rekao da je mlad igrač.

On uvek deluje tromo i kao da ima višak kilograma. Njemu treba gol, podrška, ne treba ga kritikovati previše, bar ne medijiski, a mi ćemo mu unutar ekipe reći šta treba da radi”, rekao je Ivanović.

Defanzivac Čelsija, poput saigrača Nemanje Matića, smatra da nije selektor problem.

Mi smo na terenu i mi moramo da budemo tim na terenu. Više bih voleo da smo izgubili i 7:1, ali da smo od prvog do 90. minuta delovali kao tim, da defanzivno znamo šta želimo. Igrači su najvažniji u celom sistemu. Naravno da selektor želi da nas zaštiti i da je najodgovorniji, ali mi ne bežimo od odgovornosti”, zaključio je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve