Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.11.2015.

18:59

Vučelić: Stadion uskoro Partizanov

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić kaže za Novosti da crno-beli nisu dobili vlasništvo nad stadionom u Humskoj, ali i da bi to moglo da se dogodi uskoro.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

Sudski postupak protiv JSD Partizan, po tužbi Ministarstva odbrane Republike Srbije, oko vlasništva stadiona traje već neko vreme, ali jedan od glavnih ljudi Partizana uveren da će se sve rešiti u najkraćem mogućem roku – pozitivno po akutelnog šampiona Srbije.

"Zasad sve ide u dobrom smeru i nadam se da će se ubrzo završiti sa pozitivnim ishodom za naš klub", rekao je Vučelić, koji je od nedavno i novi predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan.

Kada su u pitanju sve češća pominjanja nepoverenja upravi, Vučelić kaže:

"Nema nikakvih problema unutar aktuelne uprave, niti bilo kakvih priča o promeni Popovića. A to što nekadašnje igrače bole porazi i što razmišljaju o smenama, potpuno je legitimno. Ako je briga za klub osnovni razlog, onda je to ok, ali da se takmičimo u ljubavi prema Partizanu je besmislica. Podsetiću da svi mi u upravi radimo volonterski i pokušavamo da napravimo dobru stvar. Zatekli smo klub u užasnom stanju, a iz praznog tanjira se ne može jesti", dodao je Vučelić u izjavi za 'Večernje novosti'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve