Nova vest
Fudbal

Petak, 06.11.2015.

20:14

Fudbalerima Partizana 30% od plate

Fudbaleri Partizana biće novčano kaženjeni posle poraza od Metalca u Gronjem Milanovcu 1:0 u prošlom kolu Superlige Srbije, prenose Večernje novosti.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images
Starsport

Upravni odbor kluba je posle poraza u Milanovcu odlučio da kompletan igrački kadar bude kažnjen smanjivanjem jedne plate za 30 odsto, što je generalni direktor Miloš Vazura i najavio pre nekoliko dana.

Obelodanjivanje ove informacije je odloženo nakratko kako bi ekipa pokušala da se podigne pred gostovanje na "San Mamesu", ali je meč u Baskiji završen rezultatom 5:1 za domaće.

Kada posete klupskog blagajnika, teže od ostalih će proći bugarski internacionalci Valerij Božinov i Ivan Bandalovski, pošto će ih "selfiji" sa klupe iz Milanovca koštati 50 odsto mesečnog prihoda, pišu Novosti.

Partizan u Superligi Srbije zauzima četvrtu poziciju sa 25 bodova, a na poslednjih pet utakmica ostvario je isto toliko bodova, dok je u Ligi Evrope posle dve početne pobede, zabeležio dva poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve