Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.10.2015.

18:58

Koga je Murinjo gledao u Kijevu?

Mnoge je iznenadilo prisustvo Žozea Murinja u Kijevu u ponedeljak, a mediji spekulišu da Čelsijevi španski reprezentativci nisu jedini razlog.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Getty images

Menadžer "plavaca" je posmatrao duel Ukrajine i Španije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a navodno mu je u fokusu bio jedan domaći igrač.

Kako prenose španski mediji, Murinjo je zainteresovan za napadača Dinama Andrija Jermolenka, koji je postigao osam golova na 13 utakmica ove sezone.

On je u minimalnom porazu Ukrajine od Španije imao dva promašaja uz četiri iznuđena faula, te 67& uspešnih dodavanja.

"Ne znam zašto je Murinjo došao u Kijev. Nisam ni znao da je trener Čelsija na stadionu. Mene je zanimala utakmica, a njega morate pitati koga je došao da gleda", rekao je Jermolenko.

Jermolenko se prethodno spominjao kao želja Evertona i Arsenala, a Španci tvrde da ga prate i skauti Barselone. Spekuliše se da bi Dinamo za 25-godišnjeg golgetera mogao da traži 20 miliona evra.

On je od početka karijere u Dinamu, debitovao je 2007. za kijevski tim te postigao 103 gola na 274 utakmice. U poslednje dve sezone ima prosek od 20 pogodaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve