Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.10.2015.

10:43

Vanić: U Čačku nastavak serije

Trener Metalca Nenad Vanić izjavio je da očekuje dobar rezultat u komšijskom derbiju protiv Borca koji će biti odigran u sredu u 13. kolu Superlige Srbije.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

"Nameravamo da nastavimo uspešnu seriju, igrači će pružiti maksimum na terenu, pa se nadam najboljem, uprkos tome što utakmica neće biti ni malo lagana", rekao je Vanić.

Šef struke ekipe iz Gornjeg Milanovca istakao je da su svi fudbaleri u dobroj formi, a jedini, koji zbog parnih kartona neće nastupiti je Luković. On smatra da Metalcu neće nedostajati motiva i očekuje da uknjiži tri boda protiv Čačana.

Prema njegovim rečima, ništa manje borbeni neće biti ni protivnički igrači, imajući u vidu izvanredne rezultate koje su postigli u prethodnom periodu.

Vanić je podsetio da su Gornjomilanovčani u prošlom kolu remizirali sa Javorom, koji je drugoplasiran na tabeli, a pre toga nadigrali ekipu Rada na njegovom terenu.

Borac se nalazi na trećem mestu na tabeli sa 21 bodom, dok je Metalac deveti sa sedam bodova manje.

Utakmica izmedju Borca i Metalca biće odigrana u sredu, 14. oktobra, od 15 sati na stadionu kraj Morave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve