Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.10.2015.

10:08

Najpre ih služio, pa im bio rival

Tokom godina navikli smo se da se i poluprofesionalne reprezentacije bore za plasman na evropska i svetska prvenstva.

Izvor:

Autor:

Default images
Getty Images

Nacionalne selekcije San Marina, Luksemburga, Lihtenštajna, Gibraltara uglavnom čini ljudi čije primarno zanimanje u životu nije fudbaler, a nova simpatična životna priča dolazi nam iz Andore.

Malecka zemlja koja se nalazi između Francuske i Španije nikada nije uspela ni da se približi nekom od značajnijih takmičenja, ali će njeni reprezentativci imati šta da pričaju svojim unucima.

Jedan od njih je Karlos Eduardo Pepe, koji je proteklog vikenda ušao sa klupe u meču protiv Belgijanaca (4:1), u pretposlednjem kolu kvalifikacione grupe B za EURO 2016. u Francuskoj.

Ništa tu ne bi bilo čudno da Pepe, inače po zanimanju konobar, nije samo nekoliko sati pre meča služio 'Crvene đavole', koji su odseli u hotelu u kome radi.

U subotu pre podne služio je Kevina de Brujnea, Edena Azara i Rađu Naingolana, trudivši se da im ništa ne nedostaje, da bi se isto veče našao na drugoj strani terena na stadionu u Andori la Veli.

Andora će i ovaj ciklus završiti kao poslednjeplasirana selekcija grupe, s obzirom da ima svih devet poraza, uz gol razliku 4:34, a u poslednjem kolu gostuje Velsu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve