Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.10.2015.

21:59

Cana: Srbija će nas gledati na TV

Kapiten Albanije Lorik Cana nije zaboravio poraz od Srbije ni posle istorijskog plasmana na Evropsko prvenstvo.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Getty images

Tri dana nakon što je Srbija šokirala Elbasan (2:0), Albanci su savladali Jermeniju 3:0 i prvi put izborili učešće na EURO.

"Cilj je bio da se kvalifikujemo i uspeli smo. Zaboravili smo poraze od Srbije i Portugala. Srbija će piti pivo dok nas gleda na televiziji. Ja idem peške u Francusku", rekao je Cana.

Albanci su uz Jermeniju bili autsajderi u grupi I, jer se očekivalo da će se Portugalija, Srbija i Danska boriti za dva mesta koja vode direktno i treće koje donosi baraž za EP.

"Imao sam malu nadu da ćemo jednog dana ostvariti ovaj uspeh, ponosan sam što ga je donela ova generacija. Srećan sam što sam s ovim momcima doživeo svaki poraz, svaku pobedu, svako razočaranje, svaku radost, svaku sramotu. Ponosan sam na njih. Ovo je posebna grupa momaka koju čine igrači iz svih albanskih zemalja", rekao je Cana.

Përjetuam gjithçka, por ia dolëm... Shqiponjat do ta pushtojnë Francën, do të vazhdojmë të ju bëjmë edhe më shumë krenarë tifozët më të mirë në botë.We made it. Euro 2016!!!!

Posted by Herolind Shala on Sunday, October 11, 2015

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

287 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve