Nova vest
Fudbal

Petak, 09.10.2015.

21:20

Emotivni slučaj Fertongenove 'Tojote'

Zanimljiva situacija viđena je u petak kada je reprezentativca Belgije Jana Fertongena na trening nacionalnog tima dovezla majka.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Photo by Paul Gilham/Getty Images

Fertongen je u trening centar Belgije stigao u pratnji majke koja ga je dovezla porodičnim automobilom ’Tojota Korola’.

Iako je mnogima bilo smešno kada su fotografiju videli na ’Tviteru’, promenili su mišljenje po saznanju istine o ovom vozilu.

Automobil su Fertongenovi roditelji kupili pre devet godina, a ubrzo posle toga njegov otac je preminuo. Janova majka zadržala je ’Tojotu’ i zaklela se da će je zadržati čak i kada automobil bude bio van funkcije, zbog čega su mnogo vremena i truda uložili da je održe u voznom stanju.

Defanzivac Totenhema ne poseduje automobil u Belgiji i njegova majka odbija da kupi novi jer bi bio beskoristan. Umesto toga, i dalje vozi ’Korolu’ u čast pokojnog supruga.

Fertongen je 2012. godine potpisao ugovor sa londonskim klubom u kojem prima 40.000 funti nedeljno. Međutim, iz poštovanja prema roditeljima i dalje podržava majku u ovoj ideji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve