Nova vest
Fudbal

Petak, 09.10.2015.

14:45

Rise: Naježio sam se gledajući Klopa

Navijači Liverpula uveliko su oduševljeni dolaskom Jirgena Klopa na “Enfild”, a isti slučaj je i sa bivšim fudbalerima ‘Redsa’.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Tako je Jon Arne Rise istakao da se naježio dok je slušao prvi Klopov intervju od imenovanja i dodao da je veoma uzbuđen onim što sledi.

Legendarni fudbaler Liverpula Džejmi Karager, koji je posle povlačenja ostao u klubu, istakao je da se raduje što će raditi sa nemačkim stručnjakom.

Sjajan potez Liverpula dovođenjem Jirgena Klopa na ‘Enfild’. Ne mogu da dočekam da počnem da radim sa njim”, istakao je Karager.

Još jedan bivši engleski fudbaler Gari Lineker, koji je sada stručni konsultant na engleskoj televiziji takođe nije mogao da obuzda svoje oduševljenje.

To je, dame i gospodo, j****o uzbudljivo imenovanje”, naglasio je Karager.

Možda najveći ljubimac navijača u poslednje dve decenije Majk Oven istakao je da su ‘Redsi’ u Klopu našli najbolju moguću zamenu za Brendana Rodžersa, kojem je uručen otkaz posle razočaravajućeg starta sezone.

Ne dešava se tako često da jednoglasni izbor fudbalskog sveta dobije zeleno svetlo, ali je imenovanjem Klopa, uprava Liverpula zadovoljila izuzetnu većinu”, naglasio je Oven.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve