Nova vest
Fudbal

Petak, 09.10.2015.

10:21

Ronaldo ipak ne dolazi u Srbiju

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo neće igrati za Portugal u duelu sa Srbijom u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Pošto su Portugalci izborili direktan plasman u Francusku trijumfom nad Danskom sa 1:0, stručni štab nacionalnog tima odlučio je da nije potrebno da najveće zvezde tima putuju na megdan ‘Orlovima’.

Pored Ronalda, voljno su dobili i Tijago i Rikardo Karvaljo, a umesto njih pozvani su Rikardo iz Nice i fudbaler Brage Rui Fonte.

Već neko vreme smo razmišljali o tome, ali smo se tek sada dogovorili da će biti promena za naš naredni meč, pošto smo svesni da su pojedini igrači veoma umorni. Pošto je ispunjen cilj, želim da vidim šta neki drugi igrači mogu da nam pruže”, naglasio je selektor Portugala Fernando Santoš.

Duel Srbije i Portugala igra se u nedelju od 18 časova na stadionu Partizana u Humskoj. Taj duel nema rezultatski značaj, pošto su Portugalci izborili direktan plasman na EURO, dok ‘Orlovi’ odavno nemaju nikakve šanse ni za baraž.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve