Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.10.2015.

10:13

FSS na poslednjem bezbednosnom sastanku

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) trenutno je u Elbasanu na poslednjem bezbednosnom sastanku uoči utakmice, javlja Tanjugov reporter iz Tirane.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: StarSport

FSS predstavljaju komesar za bezbednost Milivoje Mirkov, generalni sekretar Nebojša Ivković i sekretar stručnog štaba Akeksandar Bošković.

Na sastanku, koji je uobičajen prema pravilima UEFA su predstavnici domaćeg saveza, lokalne policije, ali i komesar za bezbednost UEFA.

Autobus sa fudbalskim reprezentativcima Srbije kamenovan je u sredu u Tirani na putu od aerodroma do hotela Šeraton, gde su se kasnije smestili. Tokom incidenta niko nije povređen, osim što je slomljen prozor na autobusu.

Komesar za bezbednost FSS Mirkov ne isključuje mogućnost da se utakmica protiv Albanije u Elbasanu i ne odigra ukoliko bude ugrožena bezbednost srpskog državnog tima.

"Na jednoj deonici bačeno je nekoliko kamenica i slomljeno je bočno staklo iza vozača. Odmah je reagovalo naše obezbedjenje, kao i albanska policija, tako da smo bezbedno stigli do hotela. Svi smo zabrinuti zbog incidenta i razmatramo situaciju da ne dodje do novog. Tražili smo dodatne garancije i u zavisnosti od dešavanja preduzećemo odgovarajuće mere", izjavio je Mirkov.

Kvalifikaciona utakmica za prvenstvo Evrope izmedju Albanije i Srbije igra se u četvrtak u Elbasanu od 20.45 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve