Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.10.2015.

20:04

Bane: Atmosfera nije normalna za fudbal

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je da atmosfera u Albaniji prevazilazi okvire očekivane za sport kakav je fudbal.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Delegacija Srbije stigla je u Tiranu, a tokom puta autobus Srbije je kamenovan. Srećom, nije bilo povređenih.

„Mi kao ekipa znamo šta treba da uradimo i kako da odigramo. Daćemo sve od sebe da pobedimo. Atmosfera prevazilazi ono što je normalno za fudbal, ali mi smo došli da igramo fudbal“, rekao je Ivanović.

Duel na ’Elbasan areni’ počeće u četvrtak u 20.45, u pretposlednjem kolu Grupe I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

„Trener Albanije je Italijan i zna šta je psihološka priprema. To što je rekao da smo bolji je samo psihologija. Moramo na ternu da pokažemo koliko vredimo. Nisam saglasan sa tim. Znam kako smo se pripremali, znamo šta možemo da očekujemo i bitno je da smo mi spremni“, dodao je kapiten Srbije.

On je istakao da Srbija želi trijumf kako bi poboljšala poziciju na tabeli.

„Znam da je velika tenzija i znam koliko prate utakmicu u obe zemlje. Mi moramo samo da igramo fudbal – ovaj meč za nas znači mnogo jer ne stojimo dobro na tabeli. Voleo bih da utakmica odlučuje o odlasku na Evropsko prvenstvo, ako me to pitate, to bih promenio. Da je takav slučaj, ovo bi bila prava utakmica“, naveo je Ivanović, iako zna da su mnoge nefudbalske stvari u prvom planu.

„Bilo bi dobro da ova utakmica bude prava fudbalska utakmica. Mi smo spremni i motivisani. Znamo da nas čeka paklena atmosfera. To se vidi iz ovog dočeka i konferencije. Znam da nam niko neće aplaudirati i toga smo svi svesni, kao što su albanski igrači bili svesni u Beogradu.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve