Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.10.2015.

16:59

Matić: Biću spreman za utakmicu

Vezni igrač Srbije Nemanja Matić siguran je da će biti spreman za duel sa Albanijom u Elbasanu u četvrtak (20:45h).

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: StarSport

Matić se povredio proteklog vikenda u porazu Čelsija od Sautemptona, gde je on ušao sa klupe u drugom poluvremenu, pa izašao samo 20 minuta kasnije.

"Siguran sam da ću biti spreman za utakmicu. Igramo protiv odlične ekipe za koju smo spremni. Atmosfera može samo pozitivno da utiče, niko ne voli prazne tribine, što se nama dogodilo", rekao je Matić.

Srbija je bez šansi u kvalifikacijama za EURO 2016, ali Matić tvrdi da su igrači motivisani pred duel sa Albanijom.

"Sigurno da imamo veliki motiv kada igramo protiv Albanije, tako će biti i sada. Moramo biti skoncentrisani na ono što je selektor tražio, na igru, a sve stvari van fudbala ne bi trebalo da utiču na nas. Provokacija uvek ima na terenu, to ne bi trebalo da utiče na nas", rekao je Matić.

Fudbaler Čelsija ne zna za preteće poruke koje su navodno dobijali igrači Srbije pred ovaj meč.

"Ne koristim društvene mreže tako da ne znam za pretnje, niti sam to čuo od saigrača. Ja lično nisam dobio nikakve slične poruke", istkaao je Matić.

On je zahvalan selektoru Albanije na lepim rečima o fudbalerima Srbije uoči duela.

"Hoće da motiviše svoje igrače, to je jedan od načina na koji pokušava. Znam da nas respektuje, hvala mu na lepim rečima. Znamo i mi da oni nisu naivni, dobro stoje na terenu, imaju kompaktnu ekipu", zaključio je Matić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve