Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.10.2015.

09:06

Spartak spreman da tuži FSS: Selektivna pravda

Predsednik Spartaka Dragan Simović najavio žalbu na odluku FSS o oduzimanju bodova, a ukoliko bude odbijena pravdu će potražiti na Arbitražnom sudu u Lozani.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: StarSport

Disciplinska komisija FSS je na osnovu inicijative potpredsednik Slaviše Kokeze kaznila Spartak jer je igrao sa rezervnim timom protiv OFK Beograda.

"Baš me zanima da li će kazniti Partizan što je kao mi odmarao igrače u Novom Pazaru. Mi ćemo se žaliti, a ukoliko nas ovde odbiju, potražićemo pravdu na Arbitražnom sudu u Lozani", rekao je Simović.

Spartak je na Karaburmi 26. septembra nastupio sa 11 igrača koji su u prvihdeset kola ukupno igrali 822 minuta. Poražen je 2:0, a u sledećem kolu je dočekao Crvenu zvezdu.

"To se zove selektivna pravda. Sad su se setili u FSS da sprovode propise. Mi ćemo tražiti da u Savezu pogledaju unazad godinu dana, pa neka kazne sve klubove koji su kao mi odmarali igrače", dodao je predsednik Spartaka u izjavi za "Večernje novosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve