Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.10.2015.

17:53

Jovetić: Nemam problem sa Mančinijem

Najveće letošnje pojačanje Intera Stevan Jovetić tvrdi da ne postoji problem za njega u klubu iz Milana.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Getty images

Crnogorski fudbaler je postigao tri gola za drugoplasirani tim Serije A, ali je navodno ušao u sukob sa medicinskim timom kluba zbog povrede, te sa trenerom Robertom Mančinijem.

Mančini je navodno bio besan na Jovetića jer ga je selektor Branko Brnović pozvao u reprezentaciju Crne Gore za ključne mečeve kvalifikacija za EURO 2016. protiv Austrije i Rusije krajem nedelje.

"Nastavljam da čitam apsurdne stvari koje ne razumem. Želim da istaknem da nemam problema sa medicinskim timom Intera i trenerom Mančinijem. Nisam "pobegao" u Nemačku, išao sam na medicinski pregled odobren od strane kluba. Nemam obavezu, kao ni bilo ko drugi, da se odazovem pozivu za reprezentaciju, pa sam ovde. Treniram samostalno, moja zdravstvena situacija se procenjuje svakog dana", saopštio je Jovetić.

Bivši kapiten Partizana ima problema sa zadnjom ložom, zbog čega je imao tretman na klinici bivšeg lekara Bajerna Hans-Vilhema Miler-Volfarta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve