Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.10.2015.

13:12

Kapelo: Murinjo "spaljuje" svoje igrače

Fabio Kapelo kritikovao je metode kolege sa klupe Čelsija Žozea Murinja rekavši da Portugalac prestaje sa uspesima posle dve godine rada u jednom timu.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images
Getty Images

Čelsi je katastrofalno počeo odbranu titule Premijer lige, pošto se nalazi na 16. mestu sa samo osam bodova, ali Murinjo odbija da prihvati krivicu za loše rezultate.

"Murinjo ’spaljuje’ svoje igrače posle godinu i po dana, najviše dve. Čuo sam za taj podatak kada je vodio Real i sada to dobija potvrdu u Londonu. Istina je da ekipa plaća odsustvo povređenih igrača, kao što je Kurtoa, ali mora da se kaže da su postojale taktičke greške kod trenera. On ove sezone nije odradio pravu pripremu", rekao je Kapelo za Foks Sport.

Murinjo je u svom prvom mandatu u Čelsiju radio nešto preko tri sezone, ali je smenjen posle loših rezultata.

Dve uspešne godine imao je u Portu i Interu, gde je odlazio posle titula prvaka Evrope, dok je za isti period u madridskom Realu osvojio Primeru i Kup kralja.

Kontroverzni stručnjak se na Stamford Bridž vratio 2013. i za sada ima Liga kup i Premijer ligu, ali i veliki pritisak engleske javnosti zbog očajnog starta ove sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve