Nova vest
Fudbal

Nedelja, 04.10.2015.

21:00

Mijailović: Nema tužbe oko izbora

Predsednik FKCZ Svetozar Mijailović rekao je Tanjugu da ’crveno-beli’ nisu obavešteni o bilo kakvoj tuzbi protiv kluba, u vezi sa izbornom procedurom.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Pojedini mediji preneli su da su četvorica simpatizera Crvene zvezde sa plaćenom članarinom navodno podneli tužbu Prvom opstinskom sudu u Beogradu i da zahtevaju poništavanje zakazanih predsedničkih izbora u klubu.

"Izborna komisija i svi ostali organi maksimalno su angažovani da sve radnje koje prethode izborima proteknu u najboljem redu i u interesu Crvene zvezde. U slučaju da tužba koju spominju pojedini mediji stvarno postoji, pravni zastupnici naseg kluba će u redovnoj proceduri dokazati da je Pravilnik o izborima koji je usvojio nas Upravni odbor ipak najbolji mogući pravilnik, s obzirom na to da su se mnoge nepravilnosti dešavale od trenutka kada su izbori najavljeni", rekao je Mijailović.

On je istakao da sve strukture unutar kluba izražavaju zadovoljstvo zbog devete uzastopne pobede u Superligi Srbije i u potpunosti se okreću rešavanju problema vezanih za monitoring UEFA oko licence za evropska takmičenja.

Izbori za predsednika FK Crvena zvezda zakazani su za 11. oktobar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve