Nova vest
Fudbal

Nedelja, 04.10.2015.

13:07

Milinković: Povrede prave problem

Trener Partizana Zoran Milinković nada se pobedi nad Čukaričkim uprkos kadrovskim problemima posle trijumfa nad Augzburgom (3:1) u Ligi Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: Beta/AP

Srpski šampion biće oslabljen neigranjem Abubakara Umarua, Gregora Balažica i Marka Jevtovića, a neizvesni su još Saša Ilić i Miroslav Vulićević.

"Mnogo nam znači pobeda u Augzburgu. Ono što nam ne prija su povrede. Imamo poštovanje prema Cukarickom, ali gledamo sebe i uprkos svemu pokušaćemo da zabeležimo pobedu", rekao je Milinković.

Partizan je trenutno četvrti u prvenstvu sa 12 bodova zaostatak za vodećom Crvenom zvezdom, dok je Čukarički na sredini tabeli sa osam bodova.

Poslednja utakmica 12. kola Superlige između Partizana i Čukarickog igra se u ponedeljak od 19 sati na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve