Nova vest
Fudbal

Subota, 03.10.2015.

21:45

Murinjo: Ako hoće, neka me otpuste, neću da bežim

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo odbacio je mogućnost da podnese ostavku posle poraza od Sautemptona (3:1) i razočaravajućeg početka sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP

Čelsi je katastrofalno počeo odbranu titule Premijer lige i današnji poraz od "svetaca" ostavio ih je na 16. mestu sa samo osam bodova.

"Ukoliko ljudi iz kluba odluče da me otpuste, to će uraditi najboljem menadžeru na svetu. Nalazimo se u ključnom trenutku za istoriju kluba. Znam šta sada mnogi misle, ali to se neće desiti i neću pobeći", rekao je Murinjo za Skaj Sport.

Portugalac dodao je da se ekipa igra u veoma lošoj formi, ali da se ne plaši aktuelne situacije.

"Teško je biti šampion, ali sam ubeđen da ćemo završiti među prve četiri ekipe. Kada loše kreneš sezonu, a završiš na četvrtoj poziciji, to je sasvim dobro. Moram da kažem da se sudije plaše da dosude penal za nas, što je bio slučaj danas kod rezultata 1:1", poručio je Murinjo.

Londonski tim pod vodjstvom portugalskog trenera prvi put je primio tri gola, ali i zabeležio najgori start u istoriji kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve