Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.10.2015.

13:44

Božović: Subotica je 'brdovita'

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da očekuje težak meč protiv Spartaka u Suboticu, posebno jer je rival u prošlom kolu 'čuvao' igrače.

Izvor:

Autor:

Default images
fkcz.com

Ipak, Grof ističe da ne brine ukoliko njegova ekipa bude igrala kao do sada.

"Biće teško protiv Spartaka, čuvali su se za naš meč. Subotica je 'brdovita', biće loš teren i rival će dati od sebe da nas pobedi, uostalom kao i ostali iz lige. Što više pobeđujemo, veća je verovatnoća da kiksnemo. Trudićemo se da napravimo rekord, iako ga ne jurimo", rekao je Božović.

Božović je dodao da ne brine za trijumf svog tima, ukoliko bude igrao kao do sada.

"Nadam se da ćemo uspeti da završimo jesenji deo prvenstva na prvom mestu. Posle toga pokušaćemo da dovedemo još dva ili tri pojačanja. Ne možemo uvek lepo i lepršavo da igramo, ali u Srbiji tereni nisu baš najbolji".

On je priznao da je na slatkim mukama u defanzivi jer za dva mesta konkurišu Aleksandar Luković, Vukašin Jovanović i Savo Pavićević.

"Za poziciju štopera konkurišu sva trojica, ko će igrati videćemo", dodaje crnogorski trener.

Božović je početkom ove nedelje omogućio Luki Joviću da bude sa omladinskom reprezentacijom Srbije, uprkos važnom meču sa Spartakom.

"Računamo na Jovića, on je naš igrač i biće u sastavu za Suboticu. Mislim da je reprezentacija Srbije važnija i od Crvene zvezde i Partizana, što je praksa svuda u svetu. Lično sam izašao u susret, on je naš igrač i voleo bih da ostane još tri godine u Zvezdi i sa njom nešto napravi, a ne da ode premlad u inostranstvo. Bez obzira na priče o procentima", zaključuje Božović.

Desni bek crveno-belih Marko Petković ističe da očekuje deveti trijumf u nizu.

"Želimo tri boda kako bismo što više pobegli konkurentima uoči plej-ofa", rekao je Petković.

Utakmica 12. kola Superlige između Spartaka i Crvene zvezde igra se u subotu od 15 sati.

Crveno-beli su ubedljivo prvi na tabeli sa 29 bodova, osam više od drugoplasiranog Javora, a devet od večitog rivala Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve