Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.09.2015.

19:39

"Španija najbolji ambijent za Levandovskog"

Agent fudbalera Bajerna iz Minhena Roberta Levandovskog izjavio je da bi njegov klijent u jednom trenutku mogao da napusti klub i ode u Španiju.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Photo by Lennart Preiss/Bongarts/Getty Images

On je odbacio mogućnost da pređe u jedan od mančesterskih klubova.

Za Levandovskog su prošle godine bili zainteresovani Real Madrid, Mančester Siti i Mančester Junajted, ali je on odlučio da kao slobodan igrač iz Borusije Dortmund pređe u Bajern.

"Utakmica, kao ona protiv Volfsburga, sigurno mnogo pomaže fudbaleru da poveća cenu. U glavi imam plan za ostatak Robertove karijere. Da li bi taj plan mogao da ga odvede u Mančester? Tamo je uvek kišovito. Minhen je mnogo lepše i bolje mesto za život", rekao je Kuharski za poljske medije.

Levandovski je postigao pet golova u pobedi Bajerna nad Volfsburgom od 5:1, a njegov agent Cezari Kuharski misli da će to njegovom klijentu uvećati cenu na tržištu.

"Španija? To je verovatno najbolji ambijent za profesonalnog fudbalera", dodao je.

Levandovski je ove sezone u prvih šest kola Bundes lige postigao osam golova. Njegov ugovor sa Bajernom ističe u junu 2019. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve