Nova vest
Fudbal

Petak, 04.09.2015.

12:56

Vidal izbačen iz reprezentacije zbog nediscipline

Fudbaler minhenskog Bajerna Arturo Vidal izbačen je iz reprezentacije Čilea pred prijateljski meč sa Paragvajem zbog nediscipline.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Kerstin Joensson

Prema pisanju čileanskih medija, Vidal je sa prijateljima do kasnih sati bio u kazinu, zbog čega ga je selektor Horhe Sampaoli odstranio iz tima.

Prvobitno su se pojavile informacije da je Vidal zbog privatnih problema napustio reprezentaciju. Međutim, Čileanac je u sredu poručio novinarima da prestanu da izmišljaju i negirao da je zbog svog ponašanja napustio reprezentaciju i vratio se u Nemačku.

Vidalov sin boluje od dijabetesa i verovalo se da zbog toga mora hitno da se vrati u Nemačku, ali su se potom pojavile njegove slike u provodu, zbog čega mu je selektor dao ultimatum.

Njemu to nije prvi incident tokom priprema nacionalne selekcije, pošto je pre samo dva meseca pijan izazvao saobraćajnu nesreću.

Fudbalska federacija Čilea nije želela da ulazi u detalje zbog čega se Vidal vratio u Minhen, ali je on naglasio da će biti u timu za utakmicu sa Brazilom sledeće srede.

Vidal je od 2007. godine upisao 69 utakmice u dresu Čilea i postigao je 12 golova.

28-godišnji fudbaler je u letnjem prelaznom roku prešao iz Juventusa u Bajern za 40 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve