Nova vest
Fudbal

Petak, 04.09.2015.

11:28

Rakitić: Da je koja lopta uletela u gol…

Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić rekao je da je njegova reprezentacija odigrala dobru utakmicu sa Azerbejdžanom uprkos remiju sa izabranicima Roberta Prosinečkog.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Azerbejdžan i Hrvatska su u četvrtak uveče igrali bez golova u okviru sedmog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016.

Hrvatska i Italija trenutno dele prvo mesto na tabeli grupe H sa po 15 bodova, a prati ih Norveška sa 13.

Nema potrebe sada dramatizovati, idemo dalje. Mislim da smo odigrali kvalitetno. Da je koja lopta uletela u gol, sve bi bilo drugačije. Idemo da se pripremimo za nedelju i probamo da postignemo gol u Norveškoj. Oni su odigrali pametno, a mi smo bili nervozni”, rekao je Rakitić.

Za propuštenim prilikama žali i Ivan Perišić.

Imali smo šanse, ali nismo postigli gol. Moramo da se odmorimo i poradimo na završnici jer nam je to na ovoj utakmici jedino falilo. Igrali su pametno, lukavo, uzimali su nam vreme, a mi smo bili malo nervozni”, naglasio je Perišić, “Biće borba do poslednje utakmice. Ipak, nadam se da ćemo rešiti stvari pobedom u Norveškoj”.

Norveška i Hrvatska igraju u nedelju od 18 časova u Oslu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve