Nova vest
Fudbal

Petak, 04.09.2015.

02:25

Marsijal: Suma od 80 miliona je luda

Novi fudbaler Mančester Junajteda priznao je da je suma od 80 miliona luda za igrača njegovih godina, ali da će se dokazati na ‘Old Trafordu’.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/AP Photo/Lionel Cironneau, File

Marsijal je poslednjeg dana prelaznog prešao u Junajted u transferu vrednom 50 miliona evra, ali su svetski mediji spekulisali da bi ona mogla da bude i 80.

Mladi reprezentativac Francuske je u Monako došao 2013. godine iz Olimpik Liona, a za ‘Kneževe’ je odigrao 70 utakmica i postigao 15 golova.

“Stvarno je luda suma za igrača mojih godina, ali to je fudbalsko tržište i ja ga ne mogu promeniti. To je između dva kluba. Neću dozvoliti da me to ometa već ću se koncentrisati na ono što se dešava na terenu. Moja porodica je srećna što idem u tako veliki klub kao što je Mančester Junajted.Definitivno će biti nervozni zbog moje visoke cene, ali ću se dokazati da vredim”, rekao je Marsijal.

On je istakao da ne može da utiče na cenu.

“Ne znam da li vredim 80 miliona evra, ali ne brinem o novcu. Ovde sam došao zbog fudbala. Cena je nešto između dva kluba. Ne vidim sebe pod pritiskom osim što ću se dokazivati na terenu”, dodao je Marsijal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve