Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.09.2015.

23:18

Mandić Paunoviću o odluci: Čisto patriotski

Doskorašnji selektor omladinske reprezentacije Veljko Paunović rekao je za “Večernje novosti” da je iznenađen odlukom Staniše Mandića da zaigra za Crnu Goru.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Mandić je bio jedan od junaka trijumfa ‘Orlića’ na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, ali je zbog toga što se nije našao na spisku novog selektora mlade reprezentacije Tomislava Sivića odlučio da zaigra za Crnu Goru.

Mladi fudbaler trenutno brani boje Čukaričkog, rođen je u Herceg Novom, a pošto nije dobio priliku u seniorskom timu Srbije ima pravo da se nađe u timu Crne Gore.

Čuli smo se posle odluke koju je doneo i naravno da sam bio iznenađen”, rekao je za “Večernje novosti” Paunović, koji je sada koordinator Fudbalskog saveza Srbije između A i mlade selekcije, “Pitao sam ga šta je razlog njegove odluke, a on mi je odgovorio: ‘Čisto patriotski’”.

Paunović je istakao da ga je Mandić svojom odlukom razočarao.

I kada nije igrao za klub, reprezentacija je bila uz njega, dobijao je poziv. Nisam očekivao da će ovako ishitreno reagovati, pitao sam ga da li je dobro razmislio, odnosno da li je razlog ovakve njegove odluke to što sada nije dobio poziv za okupljanje mlade reprezentacije? Odgovorio mi je da mu poziv A reprezentacije Crne Gore mnogo znači. Savetovao sam ga da njegov fudbalski izbor bude jedino Srbija”, dodaje Paunović, “Iskreno, bojao sam se da može doći do ovakvih stvari, ali odluke su njihove. Žao mi je zbog svega, a ovo što se dogodilo govori nam da moramo biti spremni u budućnosti”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

150 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d