Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.09.2015.

12:17

"Večiti" doveli dva tima za manje od milion €

Letnji prelazni rok bio je poprilično buran u Srbiji, a opet su najaktivniji bili "večiti" rivali Partizan i Crvena zvezda koji su doveli ukupno 21 igrača.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: StarSport

Crno-beli su se "istakli" poslednjeg dana kada su doveli četvoricu fudbalera, a opet su se vodili proverenom taktikom minimalnih ulaganja.

Ništa više nije potrošila ni Zvezda, uprkos prodaji Predraga Rajkovića za 3 miliona evra, izdvojeno je tek oko 500.000 (nezvanično) za dovođenje jednog kompletnog tima.

Oba srpska fudbalska giganta su pojačavala sve linije tima, ali je akcenat bio u veznom redu. Prednost su imala pojačanja iz inostranstva, mada nije zapostavljeno ni domaće tržište.

Spekulisalo se i o nekim veoma atraktivnim imenima, pre svega u Humskoj, očekivao se Marko Dević, ponuđeno je čak 2 miliona evra za Marka Ivanića, ali se završilo toliko bombastično.

S druge strane, crveno-beli su pre svega "jurili" igrače koje su želeli i ranije, konačno su stigli neki od njih, te opet eksperimentisali sa relativno nepoznatim imenima.

Više o pojačanjima "večitih" u našoj rubrici TEME.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve