Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.09.2015.

10:00

Prelazni rok: Bez 'bombi' u utorak

Juče je završen prelazni rok u kontinentalnom delu Evrope, a zavesu na letnje transfere spustili su i Englezi.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Prelazni rok u Engleskoj trajao je do 19 časova, dok Škoti imaju vremena do ponoći da kupuju ili prodaju igrače. Do 23h klubovi moraju da prijave igrače za Ligu šampiona.

Englezi su napravili četiri od pet najvećih transfera ovog leta, čak tri pripadaju Mančester Sitiju, koji je za dolazak Kevina de Brujnea, Rahima Sterlinga i Nikolasa Otamendija potrošili 120 miliona funti.

Uoči poslednjeg dana najavljeno je još nekoliko interesantnih transfera, a u centru pažnje su: Karim Benzema, Edinson Kavani, Sadio Beraino, Garet Bejl, Viktor Vanjama, Pol Pogba, Saido Mane, Esekijel Garaj, Džon Stouns, Virdžil van Dajk i David de Hea. Ipak, ništa se od najavljenih transfer 'bombi' nije ostvarilo, a Mančester junajted je predstavio bivšeg napadača Monaka Antonija Marsijala.

U ponedeljak je bilo prilično burno u Evropi, Volfsburg je pronašao zamenu za De Brujnea, Adem Ljajić se preselio u Inter, pojačali su se i Juventus, Borusija Dortmund, Bajer Leverkuzen, a aktivni su bili i srpski večiti rivali.

Budite uz B92 i danas i saznajte koga će još dovesti engleski klubovi:

21:00 ZVANIČNO Everton vratio Arona Lenona iz Totenhema. Lenon je potpisao trogodišnji ugovor.

18:59 ZVANIČNO Čelsi potpisao Makla Ektora iz Redinga.

18:57 ZVANIČNO Aston Vila predstavila Džoliona Leskota koji stiže iz Vest Bromviča.

18:45 ZVANIČNO Votford doveo na pozajmicu Kolumbijca Viktora Ibarba. On je polušpic i stiže iz Karljarija.

18:15 ZVANIČNO Junajted predstavio Antonija Marsijala koji stiže iz Monaka.

17:55 ESPN prenosi da Junajted nije želeo da plati 60 miliona funti koliko je Dortmund tražio za Marka Rojsa.

17:40 ZVANIČNO Slaven Bilić doveo je u Vest Hem krilo Notingem Foresta Mihaila Antonija.

17:37 ZVANIČNO Belgijski napadač Obi Ulare potpisao petogodišnji ugovor sa Votfordom. Stigao je iz Briža.

15:44 ZVANIČNO Aston Vila dovela je još jednog igrača, stigao je 18-godišnji golman Matija Šarkić. Crnogorac je stigao iz Anderlehta.

15:28 ZVANIČNO Sautempton je doveo holandskog defanzivca Virdžila van Dajka iz Seltika za 11,5 miliona funti.

14:47 Nisu svi zadovoljni prelaznim rokom, navijači Lacija neće kupovati sezonske ulaznice razočarani aktivnošću svog kluba.

14:29 Antoni Marsijal prošao je medicinske preglede u Mančesteru i vratio se u Francusku jer ga očekuju obaveze sa reprezentacijom.

Očekuje se da u narednim satima Junajted i Monako realizuju transfer vredan 36 miliona funti.

13:58 Viljareal je doveo Danijelea Boneru, koji je kao slobodan igrač napustio Milan.

13:40 SPEKULACIJE Čelsi dovodi još jednog manje poznatog defanzivca, platiće 4 miliona funti i Redingu za Majkla Hektora.

13:23 MEDIJI Real Madrid je odustao od transfera Davida de Hee, španski mediji prenose da se "kraljevski klub" neće žaliti FIFA.

13:04 SPEKULACIJE Mančester Junajted je navodno ponudio 26,5 miliona funti Bajeru iz Leverkuzena za turskog veznog igrača Hakana Čalhanolua.

12:50 ZVANIČNO Čelsi je doveo štopera Papisa Misona Đilobođija za 4 miliona funti (nezvanično) iz francuskog Nanta.

12:43 POZAJMICA Bornmut je doveo 19-godišnjeg veznog igrača Tomasa Andradea iz River Plejta do kraja sezone.

12:25 Vest Hem je predstavio napadača Nikicu Jelavića, koji je stigao za 3 miliona funti iz drugoligaša Hal Sitija i potpisao dvogodišnji ugovor.

12:13 Kristal Palas odbio je ponudu Aston Vile za napadača Dvajta Gejla.

11:51 Viktor Vanjama definitivno ostaje u Sautemptonu, Ronald Kuman nije dozvolio Kenijcu transfer u Totenhem.

11:34 SPEKULACIJE Totenhem planira žestok fotofiniš, sprema novu ponudu Vest Bromviču za Saida Beraina od 22 miliona funti, a Njukaslu nudi 15 miliona sa Ajosea Peresa.

11:25 Bornmut pojačava napad dovođenjem centarfora Kristal Palasa Glena Marija za 4 miliona funti.

11:12 ZVANIČNO Žoze Murinjo posao je Nigerijca Viktora Mozesa na pozajmicu u redove gradskog rivala Vest Hema, nakon što je krilni igrač produžio ugovor na četiri godine.

11:03 ZVANIČNO Deportivo je potpisao slobodnog igrača Honasa Gutijeresa. Argentinac je pre nekoliko meseci dobio otkaz u Njukaslu, iako se nedavno vratio na teren posle uspešne borbe s rakom.

10:51 I dalje se čeka da Junajted ozvaniči transfer Antonija Marsijala iz Monaka, čime će Francuz postati najskuplji tinejdžer u istoriji fudbala (36 miliona funti).

U međuvremenu je Morgan Šnajderlin morao da uputi kapitena Vejna Runija ko je mladić o kojem se toliko piše u španskim medijima.

10:37 PREGOVORI Aston Vila dovodi iskusni tandem u završnici prelaznog roka, na medicinske preglede u Birmingem stigli su štoper Džoleon Leskot i napadač Dimitar Berbatov.

10:32 ZVANIČNO Votford je pozajmio do kraja sezone Migela Lajuna od Porta, uz opciju da ga otkupoi za 4,4 miliona funti sledećeg leta.

10.27 PREGOVORI Sautempton je blizu dovođenja defanzivca Seltika Virdžila van Dajka.

10:22 SPEKULACIJE Holandski mediji prenose da Luj van Gal pokušava da konačno dovede Arjena Robena u Mančester Junajted.

10:17 PREGOVORI Vest Hem pokušava da dovede još jednog napadača pregovara sa Emanuelom Adebajorom koji je tehnološki višak u Totenhemu.

10:13 ZVANIČNO Everton je doveo odbrambenog igrača Ramira Funesa Morija (24) za 6 miliona funti iz River Plejta.

10:09 SPEKULACIJE Arsen Venger je snimljen u Parizu. Spekuliše se da pokušava da završi transfere tandema Pari Sen Žermena Edinsona Kavanija i Adrijena Rabioa u Arsenal.

10:04 ŠPANSKA SERIJA U centru pažnje u Englskoj je i dalje saga u vezi sa Davidom de Heom. Španski mediji prenose da je španska La Liga papire za registraciju dobila tek 28 minuta posle ponoći, što negiraju iz Junajteda i Real Madrida, ali čelnici ove institucije su odbili da kompletiraju transfer golmana.

10:00 ZVANIČNO Vest Hem je opet pozajmio Aleksa Songa od Barselone, drugu sezonu u nizu. Kamerunac bi ovaj put mogao da se zadrži na Apton parku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve