Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.09.2015.

09:28

Di Marija: Otišao zbog svađa sa Van Galom

Argentinac Anhel di Marija konačno je objasnio šta je pošlo po zlu u Mančester junajtedu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/AP Photo/Lionel Cironneau

Anhel Di Marija je posle jedne loše sezone u Premijer ligi otišao u PSŽ.

Kao i mnoge igrače ranije i njega je poremetio sukob sa menadžerom Van Galom, koji je u svakom klubu u kome je radio imao slične probleme.

“Jedna od stvari koja me je naterala da odem bila je Van Galova filozofija. Bilo mi je teško da se uklopim i imao sam svađe sa njim”, rekao je Di Marija za medije u Argentini.

On je istakao da mu je posle povrede Holanđanin promenio poziciju i da je tad sve pošlo po zlu.

“Dobro sam počeo i posle toga sam se povredio. Stvari su se pogoršale kada mi je Van Gal promenio poziciju. Kada sam pričao sa Loranom Blanom rekao mi je da će me koristiti na sličnom mestu na kome sam igrao u Real Madridu”, objasnio je Argentinac.

Na debiju za PSŽ u Ligi 1 asistirao je za gol Esekijelu Laveciju dugom loptom od 50 metara, što je u Parizu dočekano sa oduševljenjem.

“Nisam očekivao da će to biti ovako primljeno. Stvarno sam sjajno primljen, srećan sam što ću igrati u PSŽ-u sa Lavecijem i Pastoreom”, zaključio je Di Marija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve