Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 31.08.2015.

23:05

Ništa od Ivanića, stigli Stevanović i Mihajlović!

Kapiten Vojvodine Mirko Ivanić ipak neće pojačati Partizan, saznaje B92. S druge strane, u Humsku 1 stižu vezista Alen Stevanović i napadač Nemanja Mihajlović.

Izvor:

Autor:

Default images
Starsport

Pregovori čelnika iz Beograda i Novog Sada trajali su gotovo ceo dan, ali na kraju, posle dosta natezanja, ipak nisu uspešno završeni.

Crno-beli su najpre ponudili milion evra i procente od naredne prodaje, ali su crveno-beli to glatko odbili. Usledila je ponuda veća za pola miliona, međutim – ni to nije bilo dovoljno,

Samo sat vremena pred ponoć i kraj prelaznog roka Partizan je navodno ponudio i cela dva miliona, ali ni to nije bilo dovoljno da jedan od najboljih mladih veznjaka lige pređe u redove aktuelnog šampiona, iako je Vojvodina prihvatila ponudu.

Kako saznaje B92, Ivanić nije želeo da pogazi datu reč, posle duela sa Sampdorijom, kada je rekao – "da ne želi da pojačava konkurenciju Vojvodine".

Nedugo zatim, čelnici crno-belih brzo su reagovali posle propalih pregovora sa Vošom i u 'minut do dvanaeset' doveli dva pojačanja.

Najpre je stigao Alen Stevanović, koji je u vreme dok je Siniša Mihajlović bio selektor bio standardan član nacionalnog tima, čak je i počeo meč u Zagrebu protiv Hrvatske, iz Torina, a odmah za njim i mladi napadač Rada Nemanja Mihajlović.

Stevanović je rođen u Cirihu sedmog januara 1991. godine, a posle početaka u Radničkom sa Novog Beograda i Obrenovca, 2009. je postao član milanskog Intera. U dresu 'nerazura' upisao je samo jedan nastup, pošto je uglavnom bio na pozajmicama – u Torinu, Palermu, Bariju i Speciji – da bi u Partizan stigao kao slobodan igrač.

Potpisao je trogodišnji ugovor i zadužio dres sa brojem 91.

S druge strane mlađani Mihajlović, rođen 16. januara 1996. godine u Beogradu, prošao je kompletnu omladinsku školu kluba sa Banjice. Visok je 175 centimetara, a u prvom timu Građevinara upisao je malo manje 69, uz devet datih golova. Takođe je prošao sve mlađe selekcije nacionalnog tima, a trenutno je član U-19 tima Srbije.

Mihajlović je sa Partizanom potpisao četvorogodišnji ugovor.

Partizan je u ponedeljak potpisao ugovore sa dva leva beka – Nikolom Lekovićem i Aleksandrom Subićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

279 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d