Nova vest
Fudbal

Subota, 29.08.2015.

14:01

Mitrović dobio crveni u 16. minutu!

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović dobio je direktan crveni karton u 16. minutu meča sa Arsenalom u četvrtom kolu Premijer lige.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Photo by Stu Forster/Getty Images

Mitrovića je sudija Andre Mariner isključio već u uvodnoj fazi meča zbog oštrog starta nad vezistom gostiju Fransisom Kokelanom, kada ga je đonom nagazio po cevanici.

Napadač Srbije tako je upropastio debi pred domaćom publikom na ’Sent Džejms Parku’ kojoj je najavio napadački fudbal.

Međutim, bivši član Partizana i Anderlehta nije zaslužio isključenje, ali su se razlozi za crveni karton javili nešto ranije. Posle odlične kombinacije Kokelana, Okslejd-Čemberlena i Beljerina, španski bek je uleteo u kazneni prostor i Tovan ga je oborio.

Bilo je evidentno da ga je nagazio po levoj nozi, ali je Mariner oštetio ’Tobdžije’ propustivši da dosudi jedanaesterac. Posle serije oštrijih startova igrača u crno-belim dresovima ceh je platio neoprezni Mitrović, što i nije bilo neočekivano kada se obzir uzme reputacija koju ima.

Reprezentativac naše zemlje već je najavio sudijama na Ostrvu o kakvom se igraču radi – na debiju za novi klub dobio je žuti karton posle samo dva minuta, dok je u drugoj utakmici izdržao 15.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

189 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve