Nova vest
Fudbal

Subota, 29.08.2015.

09:12

CR7: Najveći strah mi je da umrem mlad

Napadač Real Madrida Kristijano Ronaldo otkrio je da je njegov najveći strah da umre kao mlad.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Portugalac je pre pet godina postao otac dečaka i kaže da za njega ne postoji ništa važnije nego porodica i prijatelji.

“Moj najveći strah jeste taj da umrem mlad. Ne želim da se to desi. Želim da umrem kao starac, sa 80 ili 90 godina. Pokušavam da radim normalne stvari sa porodicom, prijateljima i sinom. Trudim se da budem normalna osoba, a svoje slobodno vreme najlepše provodim sa sinom. Okružen sam ljudima koji mi daju pozitivnu energiju i to je najbitnija stvar za mene. Uživam u momentu, volim da igram fudbal i želim da i navijači uživaju kao što ja uživam na terenu”, otkrio je Ronaldo za časopis Libero.

Fudbaler Reala se za vrlo kratko vreme transformisao iz mršavka u pravu atletu, a sve to zahvaljujući posebnom režimu ishrane, kao i jakom individualnom treningu.

“Moj cilj je uvek samo jedan – da budem najbolji. Iz godine u godinu dajem svoj maksimum kako bih to postigao. Tako razmišljam već deset godina unazad i mislim da je to dalo veoma dobre rezultate, tako da ću nastaviti po istom”, dodao je Portugalac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve