Nova vest
Fudbal

Petak, 28.08.2015.

16:24

LE: Partizan čeka AZ na startu

Fudbaleri Partizana počeće ovosezonsko takmičenje u Ligi Evropa na domaćem terenu u Beogradu protiv holandskog AZ Alkmara, saopštila je UEFA.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

Partizan će ove sezone u Ligi Evropa igrati u Grupi L sa španskim Atletikom iz Bilbaa, holandskim AZ Alkmarom i nemačkim Augsburgom, a posle današnjeg žreba utvrđen je i kalendar takmičenja.

Prvu utakmicu Partizan će igrati 17. septembra u Beogradu protiv AZ Alkmara, a u drugom kolu, 1. oktobra u Nemačkoj protiv Augsburga.

U trećem kolu 22. oktobra, crno-beli će igrati na svom terenu protiv Atletika, a u četvrtom 5. novembra protiv tog kluba u Španiji.

Crno-beli će u petom kolu, 26. novembra igrati u Holandiji protiv AZ Alkmara, a u poslednjem kolu u Beogradu protiv Augsburga, 10. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve