Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.08.2015.

22:11

Javor čeka Radnički pod reflektorima

Trener fudbalera Javora Aleksandar Janjić izjavio je da očekuje pravi derbi, jer njegovoj ekipi u goste dolazi izuzetno kvalitetan tim Radničkog iz Niša.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
fkjavor.com

"Biće to duel dva izuzetno kvalitetna tima. I Radnički i mi pokazali smo odličnu formu što je garancija dobrog fudbala. Analizirali smo igru Nišlija i sasvim sigurno oni ne dolaze da se brane već će pokušati da nastave uspešnu seriju u gostima", rekao je Janjić Tanjugu.

Šef struke Ivanjičana očekuje pobedu bez obzira što će, kako ocenjuje, utakmica biti teška i neizvesna.

"Sve nas je obradovao povratak Igora Stojakovića čije se odsustvo u meču protiv Crvene zvezde i te kako osetilo, a novom pobedom ćemo ’produžiti mandat’ na drugoj poziciji", istakao je Janjić i dodao da može da računa na kompletan tim.

Prema rečima defanzivca Javora, Marka Gajića predstojeća utakmica biće istorijska budući da će zasijati reflektori na stadionu kraj Moravice.

"Želimo da taj dan obeležimo pobedom iako izuzetno cenimo protivnika. Igramo na našem terenu, i pred našim navijačima što nam daje za pravo da se nadamo još jednom uspehu", rekao je Gajić Tanjugu.

Utakmica između Javora i Radničkog biće odigrana u subotu od 20 časova na stadionu kraj Moravice.

Ivanjičani su drugoplasirani sa 15 bodova, a Nišlije zauzimaju petu poziciju na tabeli sa 12.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve